Results 1 to 4 of 4

Thread: Forum; my bad?

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Port Townsend, Wa.
    Posts
    915

    Default Forum; my bad?

    please direct this question where it's best, I have been using the "Hybrid" view in the Forum and frequently when I post a reply to a thread I won't see it in the main discussion the next day, but can go to it in the outline form of the view. In this case I don't see replies to my post and I am never sure whether members have seen my submission. Am I doing something wrong??

    Ken

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    St. Helens, Oregon
    Posts
    4,992

    Default Re: Forum; my bad?

    I didn't know we had different "views" on the Forum?!? I think I see your posts, but now I'm wondering if I see all ​of them.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Portland, Maine
    Posts
    23,221

    Default Re: Forum; my bad?

    If you go to “quick links” then select “subscribed threads” only threads that you have posted to will appear. I do that first if I haven’t been to the Forum in a bit.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    n.c. tn
    Posts
    10,131

    Default Re: Forum; my bad?

    First, what ap/program/platform are you using, Ken?

    Also, in at least firefox on android, a reload of a page directing to a specific post - as often after posting - doesn't work as expected. I solve that by loading the page the post is on and scrolling down.

    eta: oops, old thread.. maybe this will help someone anyway.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •